Последвайте Гласове в .Съединените щати ще работят със съюзниците си и

...
Последвайте Гласове в .Съединените щати ще работят със съюзниците си и
Коментари Харесай

Байдън обеща затягане на санкциите в отговор на референдумите в ДНР, ЛНР, Херсон и Запорожие

Последвайте ”Гласове " в.
Съединените щати  " ще работят със съдружниците си и сътрудниците си, с цел да вкарат спомагателни наказания против Русия, които ще бъдат бързи и сурови ", в случай че Москва анексира украински територии, съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, съобщи Франс прес.

„ Съединените щати в никакъв случай няма да признаят украинските територии за нещо друго с изключение на за част от Украйна. Руските референдуми са машинация, подправен предлог за опит за анексиране на части от Украйна със мощ, което е жестоко нарушаване на интернационалното право, в това число Хартата на Организация на обединените нации “, съобщи американският водач, представен от ТАСС.
Съединените щати към този момент вкараха няколко пакета с стопански и финансови наказания против Русия по отношение на спора в Украйна, отбелязва Франс прес.
Освен това Вашингтон, сподели Байдън, ще продължи да дава военна помощ на Киев. „ Ние ще продължим да поддържаме украинския народ и ще му предоставяме помощ за сигурността, с цел да им помогнем да се защитят “, сподели американският президент.

 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР